Veldlegrooster 2022

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen! Voor degene met een GSM en Whatsapp is er nu de Veldleggers KV Bolsward groep.

ROOSTER 2022

vrijdag 17 juni, 20.00 uur: 

2 velden leggen voor de bedrijfskaatswedstrijd op zaterdag 18 juni, aanwezig van de veldleggers:  Cor Knol, Gijsbert Knol, Jaap van der Wal, Kees Bekema en Joop Damsma. 

 

woensdag 22 juni (na Heamiel-intocht) 20.00 uur: 

1 veld leggen voor de politiekaatswedstrijd op donderdag 23 juni, aanwezig van de veldleggers:  

   

dinsdag 28 juni, 20.00 uur: 

2 velden leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 29 juni aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Kees Bekema, Henk Boonstra en Gert-Jan Jorna 

 

zaterdag 2 juli, 19.00 uur: 

1 veld leggen voor de BoHA partij, ledenwedstrijd voor senioren Bolsward-Hartwerd op zondag 3 juli, aanwezig van de veldleggers: Gerard Ypma, Jaap van der Wal, Gert-Jan Abma en Ferdinand van der Zee. 

 

woensdag 6 juli na afloop competitiekaatsen: 

1 veld leggen voor de Feestpartij/avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 7 juli,  aanwezig van de veldleggers: competitiekaatsers 

 

donderdag 7 juli, na afloop feestpartij: 

1 veld leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd dames hoofdklasse d.e.l. op vrijdag 8 juli, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Gerard Ypma, Henk Boonstra en Sybren Spijksma. 

 

vrijdag 8 juli, na afloop dames hoofdklasse: 

2 velden leggen voor de Diekjepartij op zaterdag 10 juli, aanwezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Meindert van der Wal, Gijsbert Knol, Jan de Boer en  Joop Damsma. 

 

zaterdag 9 juli, 19.00 uur: 

het veld klaar maken (met alles er op en er aan) voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren hoofdklasse vrije formatie op zondag 10 juli, aanwezig van de veldleggers: bij voorkeur allen. 

 

zaterdag 23 juli, 19.00 uur: 

2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd schoolmeisjes  d.e.l. A+B + herkansing op zondag  

24 juli, aanwezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Jan Rijpma, Kees Bekema en Gert-Jan Jorna.  

 

zaterdag 6 augustus, 19.00 uur: 1 

1 veld leggen voor het pearkekeatsen op zondag, 7 augustus, aanwezig van de veldleggers: Jaap van der Wal, Kees Bekema, Gert-Jan Abma en Sybren Spijksma. 

 

dinsdag 16 augustus, 20.00 uur:  

1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 17 augustus,  aanwezig van de veldleggers: Gerard Ypma, Henk Boonstra, Meindert van der Wal en Kees Bekema. 

 

zaterdag 20 augustus, 19.00 uur: 1 

2 velden leggen voor de K.N.K.B. schooljongens d.e.l. A+B+ herkansing op zondag 21 augustus, aanwezig van de veldleggers: Meindert van der Wal, Ane-Jan Knol, Ferdinand van der Zee en Sybren Spijksma. 

 

woensdag 24 augustus, na afloop competitiekaatsen: 

2 velden leggen voor de Miedema’s Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 25 augustus, aanwezig van de veldleggers: competitiekaatsers. 

 

zaterdag 27 augustus, 19.00 uur: 

2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen meisjes  d.e.l. + herkansing op zondag  

28 augustus, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Jan Rijpma, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Jorna. 

 

donderdag 15 september, 20.00 uur: 

1 veld leggen voor het nachtkaatsen (vanaf 14 jaar) op vrijdag 16 september, aanwezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Gijsbert Knol, Jan de Boer en Jaap van der Wal.