Nieuwsbrief 15 april 2021

Nr. 2 (april 2021)

Algemeen

De persconferentie van afgelopen dinsdag heeft voor het kaatsen weinig tot niets opgeleverd. Wel is een routeplan gepresenteerd. Maar dan moet alles goed gaan. Even de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje.

Coronamaatregelen

Als u uw kind brengt/haalt naar/van de training is het niet de bedoeling dat u het terrein opgaat. Dit is onder de huidige regels niet toegestaan. Wilt u hier rekening mee houden!!! Dit kan de kaatsvereniging veel geld kosten. Dus alleen halen en brengen!!!!!!!!!!

DE OPSLAG

DE OPSLAG wordt momenteel verspreid.

Gebruik veld

De kleedkamers, kantine en toiletten mogen niet worden gebruikt, behalve het herentoilet.

Jongeren tot 27 jaar mogen trainen. Ben je 27 jaar of ouder dan mag je trainen in groepjes van maximaal vier die zich niet mogen vermengen.

Trainingen en competitiekaatsen jeugd

De trainingen voor de jeugd zijn begonnen op maandag 12 april jl. Ieder jeugdlid heeft hierover bericht gehad op welke dagen hij/zij traint.

Intussen zijn de begintijden van de jongste groepen aangepast. Zowel op maandag als op donderdag beginnen zij een half uur eerder. Dus de kabouters beginnen op beide dagen om 17.30 uur en de welpen om 18.30 uur.

Competitiekaatsen senioren/jongens/meisjes

Zoals het er nu voorstaat mogen we niet competitiekaatsen. Dit betekent dat het competitiekaatsen in de vertrouwde vorm nog niet kan beginnen.  Wel zijn we in overleg met de gemeente en de KNKB in welke vorm we wel kunnen competitiekaatsen..

Tweekamp Bolsward – Den Haag

Deze partij voor senioren stond gepland op zaterdag 15 mei en is helaas afgelast.

Tot slot

We hopen dat het gepresenteerde routeplan (eind mei/begin juni sporten in wedstrijdverband weer mogelijk) gerealiseerd. Tot die tijd kan en mag het niet anders.

Mocht er binnenkort nog iets nieuws zijn te melden dan komen we er in een volgende nieuwsbrief op terug.

Nieuwsbrief 15 april 2021 in PDF