Bolswarder Keatswykein 2015

Op vrijdag 10 juli om 14.30 uur beginnen we met de KNKB Dames hoofdklasse vrije-formatiewedstrijd. Op de lijst staan de beste damesparturen die op basis van de rankingslijst van de KNKB zijn geselecteerd voor deze wedstrijd.

’s-Avonds is er in de tent op het kaatsveld een toneelstuk dat wordt opgevoerd door Buurtvereniging ‘De Blauwpoort’. Dit toneelstuk is naast voor leden van de Buurtvereniging ook gratis toegankelijk voor leden van de kaatsvereniging.

Een dag later staat de inmiddels traditionele Súdwest-Fryslânpartij weer op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd voor kaatsers uit de gemeente Súdwest-Fryslân. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, want bij de heren is er een A, een B en een C-klasse. Voor meer informatie en opgave kunt u terecht op de website www.swfpartij.nl. We maken er net als de vorige vier edities weer een gezellige dag van.

Op zondag 12 juli is de HEMA-partij. Een vrije-formatiekwedstrijd voor KNKB-hoofdklasseparturen. De laatste jaren heeft deze kaatswedstrijd een metamorfose ondergaan. Denk alleen maar even terug aan de opkomst van de finaleparturen vorig jaar. U komt toch ook. Om de entree op deze dag hoeft u het niet te laten. Die is gratis! Het startsein van de wedstrijd wordt om 12.30 uur gegeven.

kv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.