Veldlegrooster 2019

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen! Voor degene met een GSM en Whatsapp is er nu de Veldleggers KV Bolsward groep.

ROOSTER 2019

zaterdag 27 juli , 19.00 uur:
1 veld leggen voor de Vrienden partij, ledenkaats voor senioren dames en heren (leden en niet-leden) deel kunnen nemen op zondag 28 juli, aanwe­zig van de veld­leg­­gers: Ferdinand van der Zee, Cor Knol, Johan Bruinsma en Pieter Feenstra.

zaterdag 3 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd pupillen meisjes A + B + herkansing op zondag 4 augustus, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Pieter Feenstra, Peter Siemensma en Henk Boonstra.

dinsdag 13 augustus, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 14 augustus, aan­wezig van de veldleggers: Gert-Jan Abma, Cor Knol en Peter Siemensma en Henk Boonstra.

vrijdag 16 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen jongens en welpen meisjes + herkansing op zaterdag 17 augustus, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Abma en Joop Damsma.

woensdag 21 augustus, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Miedema’s Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 22 augustus, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

zaterdag 7 september, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de ledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) vrije formatie (Diekje-partij) op zondag 8 september, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Gijsbert Knol,
Gert-Jan Jorna en Ferdinand van der Zee.