Veldlegrooster 2017

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen!

vrijdag 21 april, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de Tweekamp Bolsward-Den Haag op zaterdag 22 april, aanwezig van de veldleggers: Johan Bruinsma, Jaap van der Wal, Gijsbert Knol en Gert-Jan Abma.

zaterdag 6 mei, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de K.N.K.B. schoolmeisjes d.e.l.+ herkansing op zondag 7 mei, aanwezig van de veldlegger: Jan Rijpma, Sybren Spijksma, Joop Damsma en Ane-Jan Knol.

zaterdag 13 mei, 19.00 uur:

2 velden leggen voor de K.N.K.B. schooljongens A + B klasse + herkansing op zondag 14 mei, aanwezig van de veldlegger: Joop Damsma, Jan de Boer, Ane-Jan Knol, Gert-Jan Jorna en Cor Knol.

dinsdag 23 mei, 20.00 uur:

1 veld leggen voor de Primera avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 24 mei aan­wezig van de veldleggers: Rudy Huitema, Johan Bruinsma, Cor Knol en Henk Boonstra.

dinsdag 30 mei, 20.00 uur:

1 veld leggen voor de schoolkaatswedstrijd op woensdag 31 mei, aanwezig van de veldleg­gers: Sybren Spijksma, Henk Boonstra, Jan Rijpma en René Nieuwenhuis .

woensdag 7 juni, na afloop competitiekaatsen:

2 velden leggen voor de avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 8 juni, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

vrijdag 9 juni, 19.00 uur:

3 velden leggen voor de federatiewedstrijden d.e.l. voor de jeugd tot en met 17 jaar op zaterdag 10 juni, aanwezig van de veldleg­gers: Joop Damsma, Pieter Feenstra, Jan de Boer, Gert-Jan Abma en Jaap van der Wal.

zaterdag 10 juni, 19.00 uur:

2 velden leggen voor de jeugdledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar samen met Exmorra en Burgwerd op zondag 11 juni, aan­wezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Gijsbert Knol, René Nieuwenhuis en Gert-Jan Jorna

vrijdag 16 juni, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de bedrijfskaatswedstrijd op zater­dag 17 juni, aanwezig van de veldleggers: Joop Damsma, René Nieuwenhuis, Johan Bruinsma en Jaap van der Wal.

woensdag 21 juni (na Heamiel-intocht) 20.00 uur:

1 veld leggen voor de politiekaatswedstrijd op donderdag 22 juni, aanwezig van de veldleggers:

Namen worden nog bekend gemaakt.

zaterdag 24 juni, 19.00 uur:

1 veld leggen voor het familiekaatsen op zondag 25 juni, aanwezig van de veldleggers:

Jan Rijpma, Gert-Jan Abma, Rudy Huitema en Gert-Jan Jorna.

woensdag 28 juni, na afloop competitie kaatsen:

2 velden leggen voor de avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 29 juni, aan­wezig van de veldleggers: competitie kaatsers

zaterdag 1 juli, 19.00 uur:

1 veld leggen voor het pearkekeatsen op zondag 2 juli, aan­wezig van de veldleggers:

Ane-Jan Knol, Peter Siemensma, Jan de Boer en Gert-Jan Jorna.

donderdag 6 juli, 20.00 uur:

1 veld leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd dames hoofdklasse uitnodiging op vrijdag 7 juli, aanwezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Joop Damsma, Henk Boonstra en Rudy Huitema.

vrijdag 7 juli, na afloop dames hoofdklasse:

2 velden leggen voor de Súd-West Fryslân kaatspartij op zaterdag 8 juli, aanwezig van de veldleg­gers: Cor Knol, Pieter Feenstra, Jaap van der Wal en Johan Bruinsma.

zaterdag 8 juli, 19.00 uur:

het veld klaar maken (met alles er op en er aan) voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren hoofdklasse vrije forma­tie op zondag 9 juli, aanwezig van de veldleg­gers: bij voorkeur allen.

zaterdag 22 juli, 19.00 uur:

2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd pupillen jongens A en B-klasse + herkansing op zondag 23 juli, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Jaap van der Wal, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Abma.

zaterdag 29 juli, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de bloemen van Irispartij, ledenkaats voor senioren dames en heren uit Bolsward en Hartwerd als uit de omgeving (leden en niet-leden) deel kunnen nemen op zondag 30 juli, aanwe­zig van de veld­leg­­gers: Henk Boonstra, René Nieuwenhuis, Jan Rijpma en Sybren Spijksma.

dinsdag 15 augustus, 20.00 uur:

1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 16 augustus, aan­wezig van de veldleggers: Rudy Huitema, Gijsbert Knol, Jan de Boer en Cor Knol.

vrijdag 18 augustus, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen meisjes d.e.l. + herkansing op zaterdag 19 augustus, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Peter Siemensma, Jan de Boer en Pieter Feenstra.

zaterdag 19 augustus, 19.00 uur:

1 veld leggen voor de ledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) vrije formatie (Diekje-partij) op zondag 20 augustus, aanwezig van de veldleggers: René Nieuwenhuis, Rudy Huitema, Gert-Jan Jorna en Henk Boonstra.

woensdag 23 augustus, na afloop competitiekaatsen:

2 velden leggen voor de Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 24 augustus, aan­wezig van de veldleggers: competitie kaatsers.

vrijdag 25 augustus, 19.00 uur:

2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren 50+ A en B-klasse + herkansing op zaterdag 26 augustus, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Gijsbert Knol, Johan Bruinsma en Peter Siemensma.

vrijdag 1 september, 19.00 uur:

1 veld leggen voor het kind-ouder kaatsen (afsluiting jeugdseizoen) op zaterdag 2 september, aanwezig van de veldlegcommissie: Pieter Feenstra, Gijsbert Knol, Gert-Jan Abma en Peter Siemensma.