Veldlegrooster 2018

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen!

ROOSTER 2018

vrijdag 27 april, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de Tweekamp Bolsward-Den Haag op zaterdag 28 april, aanwezig van de veldleggers: Johan Bruinsma, Jaap van der Wal, René Nieuwenhuis en Gert-Jan Abma.

zaterdag 28 april, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het kind-ouder kaatsen op zaterdag 29 april, aanwezig van de veldlegcommissie: Pieter Feenstra, Gert-Jan Jorna, Gert-Jan Abma en René Nieuwenhuis.

zaterdag 5 mei, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de K.N.K.B. pupillen jongens op zondag 6 mei, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Henk Boonstra, Joop Damsma en Ane-Jan Knol.

woensdag 23 mei, na afloop competitie:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 24 mei aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

zaterdag 26 mei, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B. schoolmeisjes A + B klasse + herkansing op zondag 27 mei, aanwezig van de veldlegger: Peter Siemensma, Jan de Boer, Ane-Jan Knol, Gert-Jan Jorna en Sybren Spijksma.

dinsdag 29 mei, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de Primera avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 30 mei aan­wezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Johan Bruinsma, Gijsbert Knol en Henk Boonstra.

vrijdag 1 juni, 19.00 uur:
3 velden leggen voor de federatiewedstrijden d.e.l. voor de jeugd tot en met 17 jaar op zaterdag 2 juni, aanwezig van de veldleg­gers: Joop Damsma, Pieter Feenstra, Jan de Boer, Gert-Jan Abma en Jan Rijpma.

dinsdag 5 juni, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de schoolkaatswedstrijd op woensdag 6 juni, aanwezig van de veldleg­gers: Cor Knol, Jan de Boer, Jan Rijpma en Peter Siemensma.

vrijdag 15 juni, 19.00 uur:
2 velden leggen voor het NK meisjes afdeling op zaterdag 16 juni, aan­wezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Joop Damsma, Jaap van der Wal en René Nieuwenhuis.

vrijdag 22 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de bedrijfskaatswedstrijd op zater­dag 23 juni, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Joop Damsma, Johan Bruinsma en Jaap van der Wal.

zaterdag 23 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het pearkekeatsen op zondag 24 juni, aan­wezig van de veldleggers: Sybren Spijksma, Gijsbert Knol, René Nieuwenhuis en Gert-Jan Jorna.

woensdag 27 juni (na Heamiel-intocht) 20.00 uur:
1 veld leggen voor de politiekaatswedstrijd op donderdag 28 juni, aanwezig van de veldleggers: Namen worden nog bekend gemaakt.

zaterdag 30 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het familiekaatsen op zondag 1 juli, aanwezig van de veldleggers: René Nieuwenhuis, Sybren Spijksma Gijsbert Knol en Gert-Jan Jorna.

woensdag 4 juli, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Feestpartij/avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 5 juli, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

donderdag 5 juli, na afloop feestpartij:
1 veld leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd dames hoofdklasse uitnodiging op vrijdag 6 juli, aanwezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Joop Damsma en jeugdcommissieleden.

vrijdag 6 juli, na afloop dames hoofdklasse:
2 velden leggen voor de Súdwest-Fryslân kaatspartij op zaterdag 7 juli, aanwezig van de veldleg­gers: Cor Knol, Pieter Feenstra, Jaap van der Wal, Henk Boonstra en Johan Bruinsma.

zaterdag 7 juli, na afloop SwF partij:
het veld klaar maken (met alles er op en er aan) voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren hoofdklasse vrije forma­tie op zondag 8 juli, aanwezig van de veldleg­gers: bij voorkeur allen.

vrijdag 27 juli, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen jongens en welpen meisjes + herkansing op zaterdag 28 juli, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Jaap van der Wal, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Abma.

zaterdag 4 augustus , 19.00 uur:
1 veld leggen voor de BoHA partij, ledenkaats voor senioren dames en heren uit Bolsward en Hartwerd als uit de omgeving (leden en niet-leden) deel kunnen nemen op zondag 5 augustus, aanwe­zig van de veld­leg­­gers: Henk Boonstra, Cor Knol, Jan Rijpma en Johan Bruinsma.

zaterdag 11 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren 50+ A en B-klasse + herkansing op zondag 12 augustus, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Pieter Feenstra, Jan de Boer en Peter Siemensma.

dinsdag 14 augustus, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd/barbecue-partij senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 15 augustus, aan­wezig van de veldleggers: Gert-Jan Abma, Gijsbert Knol, Jan de Boer en Cor Knol.

woensdag 29 augustus, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 30 augustus, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

zaterdag 1 september, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de ledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) vrije formatie (Diekje-partij) op zondag 2 september, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Gijsbert Knol, Gert-Jan Jorna en Henk Boonstra.