Veldlegrooster 2019

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen!

ROOSTER 2019

vrijdag 5 april 19.00 uur:
1 veld leggen voor de kaatstrainingsdag voor de jeugd op zaterdag 6 april, aanwezig van de veldleggers: Pieter Feenstra, Jan de Boer en Jaap van der Wal.

vrijdag 19 april, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de Tweekamp Bolsward-Den Haag op zaterdag 20 april, aanwezig van de veldleggers: Johan Bruinsma, Jaap van der Wal, Sybren Spijksma en Cor Knol.

zaterdag 27 april, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het Detmar en Troost kind-ouder kaatsen op zaterdag 28 april, aanwezig van de veldlegcommissie: Pieter Feenstra, Gert-Jan Jorna, Sybren Spijksma en Ferdinand van der Zee.

dinsdag 21 mei, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 22 mei aan­wezig van de veldleggers: Johan Bruinsma, Gijsbert Knol, Henk Boonstra en Ferdinand van der Zee.

zaterdag 25 mei, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de K.N.K.B. pupillen jongens d.e.l. op zondag 26 mei, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Henk Boonstra, Joop Damsma en Ane-Jan Knol.

vrijdag 31 mei, 19.00 uur:
3 velden leggen voor de federatiewedstrijden d.e.l. voor de jeugd tot en met 17 jaar op zaterdag 1 juni, aanwezig van de veldleg­gers: Joop Damsma, Pieter Feenstra, Jan de Boer, Gert-Jan Abma en Jan Rijpma.

dinsdag 4 juni, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de schoolkaatswedstrijd op woensdag 5 juni, aanwezig van de veldleg­gers: Cor Knol, Jan de Boer, Jan Rijpma en Peter Siemensma.

woensdag 5 juni, na afloop competitiekaatsen:
1 veld leggen voor de AP van der Feerpartij voor kabouters en welpen op donderdag 6 juni, aanwezig van de veldleggers: competitiekaatsers

zaterdag 15 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het familiekaatsen op zondag 16 juni, aanwezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Sybren Spijksma, Gijsbert Knol en Gert-Jan Jorna.

woensdag 19 juni, na afloop competitiekaatsen:
1 veld leggen voor de AP van der Feerpartij voor pupillen en schooljeugd op donderdag 20 juni, aanwezig van de veldleggers: competitiekaatsers

vrijdag 21 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de bedrijfskaatswedstrijd op zater­dag 22 juni, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Joop Damsma, Johan Bruinsma en Jaap van der Wal.

zaterdag 22 juni, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de K.N.K.B. pupillen jongens d.e.l. op zondag 23 juni, aanwezig van de veldleggers: Jan de Boer, Jaap van der Wal, Gert-Jan Abma en Gert-Jan Jorna.

woensdag 26 juni (na Heamiel-intocht) 20.00 uur:
1 veld leggen voor de politiekaatswedstrijd op donderdag 27 juni, aanwezig van de veldleggers: Namen worden nog bekend gemaakt.

vrijdag 5 juli, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B. schoolmeisjes d.e.l. A+B klasse + herkansing op zaterdag 6 juli, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Jan de Boer, Jan Rijpma, Gert-Jan Abma.

zaterdag 6 juli, 19.00 uur:
1 veld leggen voor het pearkekeatsen op zondag 7 juli, aan­wezig van de veldleggers: Sybren Spijksma, Gijsbert Knol, Johan Bruinsma en Gert-Jan Jorna.

dinsdag 9 juli, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de jeugdledenpartij Vrije Formatie (eigen leden ABC lijst) jeugd vanaf 14 jaar op woensdag 10 juli, aan­wezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Jan de Boer Ferdinand van der Zee en Jan Rijpma.

woensdag 10 juli, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Feestpartij/avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 11 juli, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

donderdag 11 juli, na afloop feestpartij:
1 veld leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd dames hoofdklasse uitnodiging op vrijdag 12 juli, aanwezig van de veldleggers: Peter Siemensma, Joop Damsma, Gijsbert Knol en Ferdinand van der Zee.

vrijdag 12 juli, na afloop dames hoofdklasse:
2 velden leggen voor de Súdwest-Fryslân kaatspartij op zaterdag 13 juli, aanwezig van de veldleg­gers: Cor Knol, Pieter Feenstra, Jaap van der Wal, Henk Boonstra en Johan Bruinsma.

zaterdag 13 juli, na afloop SwF partij:
het veld klaar maken (met alles er op en er aan) voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren hoofdklasse vrije forma­tie op zondag 14 juli, aanwezig van de veldleg­gers: bij voorkeur allen.

zaterdag 27 juli , 19.00 uur:
1 veld leggen voor de Vrienden partij, ledenkaats voor senioren dames en heren (leden en niet-leden) deel kunnen nemen op zondag 28 juli, aanwe­zig van de veld­leg­­gers: Ferdinand van der Zee, Cor Knol, Johan Bruinsma en Pieter Feenstra.

zaterdag 3 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd pupillen meisjes A + B + herkansing op zondag 4 augustus, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Pieter Feenstra, Peter Siemensma en Henk Boonstra.

dinsdag 13 augustus, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 14 augustus, aan­wezig van de veldleggers: Gert-Jan Abma, Cor Knol en Peter Siemensma en Henk Boonstra.

vrijdag 16 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen jongens en welpen meisjes + herkansing op zaterdag 17 augustus, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Abma en Joop Damsma.

woensdag 21 augustus, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Miedema’s Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 22 augustus, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

zaterdag 7 september, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de ledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) vrije formatie (Diekje-partij) op zondag 8 september, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Gijsbert Knol,
Gert-Jan Jorna en Ferdinand van der Zee.