Veldlegrooster 2018

Onderstaand het rooster voor het veldleggen. Ben je verhinderd dan dien je zelf voor vervanging te zorgen!

ROOSTER 2018

vrijdag 27 juli, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd welpen jongens en welpen meisjes + herkansing op zaterdag 28 juli, aanwezig van de veldleggers: Cor Knol, Jaap van der Wal, Ane-Jan Knol en Gert-Jan Abma.

zaterdag 4 augustus , 19.00 uur:
1 veld leggen voor de BoHA partij, ledenkaats voor senioren dames en heren uit Bolsward en Hartwerd als uit de omgeving (leden en niet-leden) deel kunnen nemen op zondag 5 augustus, aanwe­zig van de veld­leg­­gers: Henk Boonstra, Cor Knol, Jan Rijpma en Johan Bruinsma.

zaterdag 11 augustus, 19.00 uur:
2 velden leggen voor de K.N.K.B.-wedstrijd heren 50+ A en B-klasse + herkansing op zondag 12 augustus, aanwezig van de veldleggers: Ane-Jan Knol, Pieter Feenstra, Jan de Boer en Peter Siemensma.

dinsdag 14 augustus, 20.00 uur:
1 veld leggen voor de avondledenwedstrijd/barbecue-partij senioren (vanaf 14 jaar) op woensdag 15 augustus, aan­wezig van de veldleggers: Gert-Jan Abma, Gijsbert Knol, Jan de Boer en Cor Knol.

woensdag 29 augustus, na afloop competitiekaatsen:
2 velden leggen voor de Patatpartij, avondledenwedstrijd jeugd tot 14 jaar op donderdag 30 augustus, aan­wezig van de veldleggers: competitiekaatsers.

zaterdag 1 september, 19.00 uur:
1 veld leggen voor de ledenwedstrijd senioren (vanaf 14 jaar) vrije formatie (Diekje-partij) op zondag 2 september, aanwezig van de veldleggers: Jan Rijpma, Gijsbert Knol, Gert-Jan Jorna en Henk Boonstra.