Rabo Ledensponsoring

Als lid van de Rabobank Sneek – Zuidwest Friesland kunt u ook dit jaar weer 5 euro (€ 5,00) uit de sponsorpot van de bank weggeven aan de sportvereniging die ú een warm hart toedraagt. Dat is natuurlijk kaatsvereniging Bolsward. Stemmen kan de hele maand december.Kaatsvereniging embleem

Hebt u wel een rekening bij de Rabobank, maar u bent nog geen lid van de Rabobank? Dan kunt u gewoon stemmen zoals hieronder vermeld. Tijdens de stemprocedure wordt u gevraagd om lid te worden. U klikt dan op ‘ja’. Het lidmaatschap van de Rabobank is helemaal gratis!

Hoe stemt u op kaatsvereniging Bolsward? Dat heel eenvoudig digitaal!

1. Ga naar de website rabo.nl/ledensponsoringzwf
  2. Klik op het tabblad ‘stembiljet’ en vul alle gegevens in. Kaatsvereniging Bolsward heeft stemcode: RLS135
  3. Klik op ‘verzenden’.

Nadere informatie:

Als lid van Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland kunt u vijf euro uit onze sponsorpot uitgeven aan de vereniging of stichting die u een warm hart toedraagt. Stemmen kan de hele maand december, maximaal één stem per lid. Hier leest u hoe het stemmen in zijn werk gaat.

Via het stembiljet kiest u kaatsvereniging Bolsward. Kaatsvereniging Bolsward heeft als code:  RLS135.

De kaatsvereniging ontvangt uw € 5,00 dan begin 2017 op de bankrekening.

Voorwaarden

Als lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kunt u één stem uitbrengen op een vereniging/stichting/instelling van de keuzelijst. Let op: als klant bent u niet automatisch lid. Bent u geen lid en brengt u wel een stem uit? In dat geval maken wij u lid van onze bank. Stemmen van niet-klanten zijn ongeldig.

Ieder lid van kaatsvereniging is ook via de email geattendeerd op deze actie van de Rabobank.

rabobank-logo

Foto van de nieuw geverfde kaatsblokjes (voorbeeld van de geldbesteding)