Rabo Clubsupport 2019

Als kaatsvereniging vragen we jullie aandacht voor de Rabo Clubsupport. Van 27 september t/m 11 oktober kun je je stem uitbrengen op de club van jouw keuze. We hopen uiteraard dat dit onze kaatsvereniging is. Dit brengt dan weer wat geld in de lade, waar we betrekkelijk weinig voor hoeven te doen.

Alvast bedankt!

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Hoe het werkt, kun je vinden op www.Rabobank.nl/clubsupport