Opgave Dorpencompetitie wallball

Het afgelopen seizoen hebben we diverse positieve reacties gekregen op de kaatsmuren en iedereen heeft de gelegenheid gehad om kennis te maken met deze kaatsvariant.

In 2017 worden de activiteiten voor het wallball uitgebreid en de mededelingen hierover zullen worden gepubliceerd op de website van KV Bolsward onder de rubriek wallball.

Eén van de activiteiten is een uitnodiging van de KNKB voor deelname aan de dorpencompetitie. Degenen van KV Bolsward die hiervoor belangstelling hebben om deel te nemen staat de informatie in de bijgevoegde aankondiging van de KNKB.

Bekijk: Opzet dorpencompetitie WallBall 2017

Teams van verschillende verenigingen, dorpen of steden spelen tegen elkaar op een doordeweekse avond. Bij voorkeur wordt gespeeld op een buitenmuur, maar als alternatief kan ook gekozen worden voor een binnenmuur. Speelavond is dinsdag of donderdag. Aanvang van de wedstrijden is 19:00 uur.

In de maanden mei, juni en juli.

Aanmelden: voor 1 mei via de mail: wallball@knkb.nl