Geen najaarsvergadering 2016

Sinds mensenheugenis was het gewoonte dat kv Bolsward, zowel in het voor- als najaar, een algemene ledenvergadering organiseerde. Echter de KNKB is overgestapt naar één ledenvergadering. Dit betekent dat het punt ‘beleid KNKB’ in elk geval niet meer op de agenda van onze najaarsvergadering zou komen. Als agendapunten zouden dan overblijven:

1.           begroting 2017;
  2.           bestuursverkiezingen;
  3.           wedstrijdagenda 2017.

Als bestuur vinden wij dit te weinig punten om een ledenvergadering te organiseren. Dit temeer de hiervoor genoemde drie punten ook best in het voorjaar kunnen worden behandeld. We hoeven ook niet te vergaderen enkel om te vergaderen.

We hebben dus nu besloten dit jaar geen najaarsvergadering te organiseren. De eerstvolgende ledenvergadering vindt begin maart 2017 plaats.

Bij dringende vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@kvbolsward.nl.

Het Bestuur.