Geef je op voor de SWF partij

Beste kaatsliefhebber,

nog een paar weken en het is alweer zo ver, de 5e editie van de Súdwest-Fryslânpartij. Een succesnummer gezien de vele positieve reacties en de stijgende lijn van deelnemende parturen. We zijn alweer enkele maanden bezig met de voorbereidingen om de kaatspartij ook dit jaar weer te verbeteren rondom de thema’s Striid, Wille en Feest.

Striid. Daar hoort het om te gaan in het kaatsen. Ieder op zijn eigen niveau hoort te strijden om de krans, vandaar dat we in zoveel mogelijk categorien kaatsen. Inclusief een aparte damesklasse! Kaatsers hebben vanaf nu bij de opgave de vrijheid om de voorkeursklasse aan te vragen.

Wille. Een kaatspartij moet een belevenis zijn. Niet alleen voor kaatsers, maar ook voor bezoekers, jong en oud. Vandaar individuele –vaak ludieke– prijzen, een versnapering voor het publiek en een springkussen, speeltuin en knutselhoek voor de kinderen. Overigens zijn een aantal van de te winnen prijzen ook belevenissen in onze gemeente, het oorspronkelijke thema van de partij.

Feest. Tenslotte hoort ook feest bij kaatsen. Met vanaf de halve finales en na afloop live muziek van het duo Small Change op het bordes van de feesttent in de sfeervolle kaatsarena op ’t Bolswarder Oordje.

Met een flinke uitbreiding van de organisatie naar 9 personen, een eigen facebookpagina en nu alweer tientallen sponsoren staat de kaatspartij alweer flink in de steigers voor een nieuw succesnummer.

Foto-impressies, verslagen, klassement allertijden, aanmelden en overige informatie is allemaal te vinden op de eigen website (www.swfpartij.nl). Je vind ons ook op twitter (@swfpartij) en op facebook voor actuele informatie.

De aanmelding is geopend! Graag tot ziens op 12 juli op het Oordje in Bolsward!

Uw gastheren,

Gert-Jan, Jeroen, Jurgen, Leon, Marcel, René, René, Werner, Yde

One comment on “Geef je op voor de SWF partij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.