Corona status -> tot 1 mei gesloten

Zoals in het boekje al stond is het veld gesloten tot 1 april a.s. Dit in verband met de toestand van het veld.

Nu zijn er met betrekking tot het coronavirus een aantal ontwikkelingen die ons nopen de het veld e.d. voor een langere periode te sluiten. Kaatsvereniging Bolsward volgt hierbij de richtlijnen van NOC/NSF.

Dit betekent dat het veld en de kleedkamers in elk geval gesloten zijn tot 1 mei. Tot 1 mei mag er niet worden getraind en gespeeld op het veld (ook niet individueel). Concreet betekent dit dat de trainingen, wedstrijden (o.a. Den Haag – Bolsward) en trainingsweekeinden niet door gaan tot de datum van 1 mei 2020.

Persoonlijk zou ik me niet verbazen dat  deze periode nog wordt verlengd gezien het feit dat er nu al evenementen voor mei worden afgelast.

Zodra er iets nieuws is te melden laten wij u dat via deze weg weten.

Het is jammer, maar het is niet anders.

Namens het bestuur van kv Bolsward

Lammert Leeuwen