Bolswarder Keatswykein 2016

In het weekeinde van 8, 9 en 10 juli staat het Bolswarder Keatswykein weer op het programma. Een weekeinde dat bol staat van kaatsen, plezier, cultuur en muziek.

We beginnen op vrijdag 8 juli om 14.30 uur met de KNKB-dames hoofdklassers. Zij kruisen hun degens in een door-elkander-lotenwedstrijd om mooie prijzen. Een del-wedstrijd is de oervorm van het kaatsen. De uitslag is dan ook niet te voorspellen.

Zaterdag 9 juli staat de Súdwest-Fryslânpartij weer op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd in vier klassen. We beginnen om 09.30 uur. In enkele jaren is deze partij uitgegroeid tot een begrip in Súdwest-Fryslân. Naast de spanning wie de prijzen gaan pakken staat bij deze wedstrijd het plezier voorop.

Tot slot staan de KNKB-heren hoofdklassers op zondag 10 juli op het programma. De HEMA-partij, een vrije-formatiewedstrijd die begint om 11.00 uur. De parturen moeten nu in vorm zijn voor de PC die over 3½-week op he programma staat. De entree is sinds 2010 gratis, zodat iedereen in de gelegenheid is om eens een kaatswedstrijd op het hoogste niveau te zien. We verwachten in elk geval dit jaar een aantal Bolswarders op de lijst. Kom kijken en moedig onze lokale helden aan.

Kaatsweekend Bolsward 2016 poster

Keatswykein 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.