Afsluiting kaatsseizoen 11 september AFGELAST

Beste leden,

Door te weinig deelname is de partij helaas afgelast. Het aantal wat onvoldoende om een representatieve slotdag te organiseren.

Het kaatsseizoen zit er al weer bijna op en daar hoort uiteraard een passende afsluiting bij!

Voor zondag 11 september nodigen we daarom alle leden, vrijwilligers, sponsors, ouders en overige kaatsliefhebbers uit om het seizoen gezellig samen af te sluiten.

De organisatie van de slotdag is dit jaar in handen van de SWF Partij Commissie. Zoals van hen verwacht mag worden betekent dat gezelligheid en nieuwe elementen! Wat dat precies inhoud blijft nog even geheim. Het enige wat we prijsgeven is dat het met kaatsen te maken heeft en je gewoon in je kaatstenue verwacht wordt om 3 uurtjes actief te zijn.

En uuhh, een lach hoef je niet mee te nemen. Die komt gegarandeerd vanzelf!

We beginnen om 12 uur en eindigen met een bijzondere barbecue. Opgave via opgave@kvbolsward.nl

SSMILE

Barbecue