Belangrijke mededeling

Het kaatsseizoen is afgelopen, maar er wordt bij de jeugd doorgekaatst in de zaal.

Bericht

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.


Compilatie Sudwest Fryslân partij:

(gemaakt door Ton Visser, TVBolsward.nl)

 • Voortgang renovatie kantine KV Bolsward

  klussen

  Er valt nog heel wat werk te verzetten, maar we hopen dat het allemaal voor het nieuwe seizoen klaar is. Let op de voortgang van de renovatie en schroom niet om een handje te helpen.

  Lees meer
 • Winter­training 2015

  Kaatsvereniging embleem

  Sinds 2001 wordt een winter­training voor seniorenleden ge­organiseerd. De training vindt plaats in sporthal De Middelzee. De deelname staat open voor elk seniorenlid. Ook kaats(t)ers uit de jongens- en meisjescategorie kunnen hieraan deelnemen. Er wordt elke zondag getraind van 10.00 tot 12.00 uur vanaf 1 februari.

  Lees meer
 • One Wall Toernooi

  one wall

  Aanstaande zaterdag 20 december van 13:00 tot 16:00 uur in de gymzaal van de Sint Maartenschool.

  Lees meer