Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2015.

Bericht

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • Jeugd Sponsor Actie Poiesz

  Poiesz actie

  Graag willen wij u attenderen op de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Deze wordt gehouden van 28-02 t/m 03-04-2016. U kunt in deze periode de kaatsvereniging steunen door de Blauwe Jeugd Sponsor Munten in de koker van KV Bolsward te doen.

  Lees meer
 • Voorjaarsvergadering 2016

  DSCN3065 (Kopie)

  Het bestuur van de kaatsvereniging ‘Bolsward’ nodigt u uit tot het bijwonen van de voorjaarsvergadering, welke zal worden gehouden op woensdag 30 maart 2016 ’s avonds om 20.00 uur in onze kantine op kaatsveld ’t Oordje.

  Lees meer
 • Wintertraining 2016

  snowball

  Sinds 2001 wordt een wintertraining voor seniorenleden georganiseerd. De training vindt plaats in sporthal De Middelzee. De deelname staat open voor elk seniorenlid. Ook kaats(t)ers uit de jongens- en meisjescategorie kunnen hieraan deelnemen.

  Lees meer