Belangrijke mededeling

Kaatsballenactie “Wij gaan niet voor de kwea maar voor een boppeslag” . Lees hier het bericht.

Kaatsballenactie

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

Compilatie Sudwest Fryslân partij:

(gemaakt door Ton Visser, TVBolsward.nl)