Belangrijke mededeling

Doe mee met nachtkaatsen! Bekijk het programma en geef je tijdig op.

Programma

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.


Compilatie Sudwest Fryslân partij:

(gemaakt door Ton Visser, TVBolsward.nl)

 • Winst in Bolsward voor Broersma, Bos en Visser

  prijswinnaars eerste klasse 2014

  Feiko Broersma, Sip Jaap Bos en Jelte Visser wisten in een meer spannende dan goede finale met alles aan de hang te winnen van partuur Peter van Zuiden, Hendrik Bouwhuis en Rick Poortstra bij de eerste klasse vrije formatie in Bolsward.

  Lees meer
 • In memoriam

  frans

  Frans van der Hauw is donderdagavond (17 juli 2014) op 70-jarige leeftijd overleden. Frans was een actief lid van onze vereniging.

  Lees meer
 • HEREN Hoofdklasse vrije-formatie in Bolsward

  IMGP8173

  Aan het eind van de dag waren het Jan Dirk de Groot, Dylan Drent en Hans Wassenaar die met de kransen en de poet naar huis gingen. Maar het ging niet van een leien dakje. Er moest keihard voor worden gewerkt.

  Lees meer