Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2017.

Bericht

Welkom op de website van kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. K.V. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt. De kaatsvereniging organiseert diverse leden-, federatie- en KNKB-wedstrijden in alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van april tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • KV Bolsward wint opnieuw van De Earrebarre

  Zaterdag 22 april stond onder onverwacht schitterende weersomstandigheden de jaarlijkse ‘Útdaging’ op het programma. De jaarlijkse tweekamp tussen parturen van kv Bolsward en De Earrebarre uit Den Haag.

  Lees meer
 • Ophalen kleding

  A.s. zaterdag 22 april tussen 15.00 – 16.00 kan de d.e.l.-kleding weer worden opgehaald. Daarnaast kun je een sleutel ophalen om te kunnen muurkaatsen en eventueel een kaatswant huren.

  Lees meer
 • Competitiekaatsen gestart

  Woensdagavond 12 april is het competitiekaatsen gestart voor de senioren. Met heerlijk kaatsweer werd voor het eerst dit seizoen op het veld gestreden voor de begeerde punten.

  Lees meer
 • Deelnemers wintertraining senioren zijn klaar voor het veldseizoen

  Ook dit jaar werd weer een wintertraining voor senioren georganiseerd. Op 7 zondagen in de periode van 12 februari tot en met 9 april kon van 10.00 tot 12.00 uur in sporthal “De Middelzee” worden getraind. Piet van Zuiden, al vele jaren een trouwe deelnemer aan deze training, slaagde er dit jaar in het spek- en bonenklassement te winnen.

  Lees meer
 • Veldleg rooster 2017

  Het rooster voor het veldleggen in 2017 staat op de website en is HIER te bekijken. Ben je verhinderd zoek dan zelf een vervanger!

  Lees meer
 • Opgave Dorpencompetitie wallball

  Geef je op voor de dorpencompetitie Wallball 2017 in de maanden mei, juni en juli! Aanmelden voor 1 mei.

  Lees meer
 • Clubblad 2017 kaatsvereniging Bolsward

  Het clubblad is gepubliceerd. In het Clubblad 2017 vind u informatie over het kaatsen in 2017 voor de leden van de kaatsvereniging. Daarnaast vindt u hierin het jaarverslag van het kaatsseizoen 2016. Ook kunt kennis maken met de nieuwe leden in de jeugdcommissie, een leuk interview lezen en de sponsoren vinden die de club ondersteunen. Inhoudsopgave: Voorjaarsvergadering Bestuurlijke […]

  Lees meer
 • Herstart wintertraining 5 maart

  De werkzaamheden in sporthal De Middelzee zijn afgerond. Daardoor kan een herstart van de wintertraining voor senioren plaatsvinden op zondag 5 maart a.s. Zegt het voort, zegt het voort!

  Lees meer
 • Voorjaarsvergadering 2017

  Het bestuur van de ‘Kaatsvereniging Bolsward’ nodigt u uit tot het bijwonen van de Voorjaarsvergadering. Deze zal worden gehouden: Datum:  vrijdag 10 maart 2017 Tijdstip: 20.00 uur Locatie:  Kantine van KV Bolsward AGENDA  Opening Ingekomen stukken en mededelingen Notulen voorjaarsvergadering 2016 (zie Notulen Voorjaarsvergadering 2016) Jaarverslag 2016 Financieel verslag 2016 Verslag kascommissie Benoeming nieuwe kascommissie […]

  Lees meer
 • Zeer geslaagde Spekjespartij!!

  Vanmiddag werd er in Sporthal de Middelzee gekaatst door onze jeugdleden tijdens de allereerste spekjespartij. Na intensief overleg werd er besloten dat we zouden gaan kaatsen in drie omlopen met verschillende ‘maten’ en dus met persoonlijke punten. Per categorie zou er een krans te verdienen zijn voor de winnaar zoals we dat bij kaatsen gewend […]

  Lees meer