Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2016.

Bericht

Welkom op de website van kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. K.V. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt. De kaatsvereniging organiseert diverse leden-, federatie- en KNKB-wedstrijden in alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van april tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • Competitiekaatsen vandaag afgelast

  storms

  Het competitiekaatsen is vandaag afgelast, vanwege de weersomstandigheden.

  Lees meer
 • Spelletjesmiddag KV Bolsward

  20160420_140831 klein

  Woensdag 20 april was er een spelletjesmiddag voor alle kinderen die hebben deelgenomen aan het schoolkaatsproject als afsluiting van de lessen op school. Er hadden zich maar liefst 80 kinderen opgegeven. Onder prima weer omstandigheden hebben de kinderen een leuke middag gehad.

  Lees meer
 • Verzetten twee competitieavonden

  IMGP3397

  Op woensdag 27 april en woensdag 4 mei is er geen competitiekaatsen senioren. Er wordt gekaatst op dinsdag 26 april en dinsdag 3 mei.

  Lees meer
 • KVB wint van Earrebarre

  20160423_194441

  Het kaatsseizoen in Bolsward werd zaterdag 23 april traditioneel geopend door de strijd aan te gaan met ‘De Earrebarre’ uit Den Haag.

  Lees meer
 • Jeugd Sponsor Actie Poiesz 2016

  Naamloze bijlage 00006

  De Jeugd Sponsor Actie leverde dit keer voor onze vereniging € 929,00 op. De eerste boppeslach van het seizoen.

  Lees meer
 • Wintertraining senioren zit er weer op

  DSCN2168

  Gooitsen Eijer, terug van weg geweest bij deze training, slaagde er dit jaar in het spek- en bonen­klassement te winnen dat aan de trainings­competitie is ver­bonden.

  Lees meer
 • Start competitiekaatsen senioren

  DSCN2276

  We beginnen op woensdag 13 april 2016 weer met het competitiekaatsen. De aanvang is zoals gewoonlijk om 19.00 uur en na de aanmelding worden de parturen vastgesteld.

  Lees meer
 • Bouw dubbele kaatsmuur

  bouwers

  Met de dubbele kaatsmuur en de geheel gerenoveerde accommodatie heeft KV Bolsward een top kaatslocatie gerealiseerd. Hierbij een aantal foto’s van het bouwproces wat momenteel plaatsvindt.

  Lees meer
 • Voorjaarsvergadering 2016

  DSCN3065 (Kopie)

  Het bestuur van de kaatsvereniging ‘Bolsward’ nodigt u uit tot het bijwonen van de voorjaarsvergadering, welke zal worden gehouden op woensdag 30 maart 2016 ’s avonds om 20.00 uur in onze kantine op kaatsveld ’t Oordje.

  Lees meer
 • Clubblad 2016 op uw deurmat

  clubblad 2016 plaatje

  Het clubblad is afgelopen week gepubliceerd. In het clubblad vind u informatie over het kaatsen in 2016 voor de leden van de kaatsvereniging.

  Lees meer