Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2015.

Bericht

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • Strijd in de regen tijdens Van der Pol familiepartij

  fampartij2015 1

  De finale werd bereikt door de fam. Dooper en de fam. Steiginga, waar laatstgenoemde de minste fouten maakten en de kransen pakten. In de verliezersfinale wonnen verrassend genoeg Willem Jan en Douwina van Clara en haar grote jongens.

  Lees meer
 • Bolswarder Keatswykein 2015

  kv

  Op vrijdag 10 juli om 14.30 uur beginnen we met de KNKB Dames hoofdklasse, zaterdag is de inmiddels traditionele Súdwest-Fryslânpartij en zondag 12 juli is de HEMA-partij voor KNKB-hoofdklasseparturen. Entree gratis!

  Lees meer
 • Bolsward succesvol op Provinciale Schoolkaatswedstrijd

  20150624_173928

  Op woensdag 24 juni vond de Provinciale Schoolkaatswedstrijd om het Kampioenschap van Friesland plaats op kaatsterrein Sonnenborgh in Leeuwarden. Cbs De Bron was vertegenwoordigd met twee paruren.

  Lees meer