Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vind u informatie over het kaatsseizoen 2015.

Bericht

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

  • De strijd met KV de Earrebarre

    Earrebarre_2014

    Aanstaande zaterdag 25 april zullen de leden van KV Bolsward en KV de Earrebarre aantreden op het Oordje om tijdens de jaarlijkse openingspartij de bokaal te veroveren.

    Lees meer
  • 3 gratis proeftrainingen

    proeftrainingen2015

    De kaatslessen op de basisscholen zijn vorige week begonnen. Waarvan de eerste nieuwe kaatsers al op het veld zijn gesignaleerd. Na drie lessen op school krijgen de nieuwe kaatstalenten een diploma met uitnodiging voor 3 gratis proeftrainingen.

    Lees meer
  • Materiaal vermist

    Kaatsvereniging embleem

    Wie weet waar de kleine telegrafen en de kunststofkaatsballen zijn gebleven? Graag doorgeven!

    Lees meer