Belangrijke mededeling

Het kaatsseizoen is afgelopen, maar er wordt bij de jeugd doorgekaatst in de zaal.

Bericht

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.


Compilatie Sudwest Fryslân partij:

(gemaakt door Ton Visser, TVBolsward.nl)

 • Najaarsvergadering 2014

  vergaderen

  De vergadering wordt gehouden in De Wijnberg te Bolsward en begint om 20.00 uur. De datum waarop dit festijn plaatsvindt is 11 november 2014.

  Lees meer
 • Veel deelname aan wintertraining 2014

  zaalkaatsen okt 2014 4

  De wintertraining van kv Bolsward voor kabouters, welpen en pupillen is zaterdag 25 oktober van start gegaan. Met maar liefst 36 aanmeldingen.

  Lees meer
 • ‘It giet oan!’

  handen

  Op zaterdag 18 oktober as willen we beginnen met het verwijderen van het plafond in de kantine plus alles wat we nog tegen komen. Daar kunnen we best wel wat hulp bij gebruiken; vele handen maken licht werk nietwaar.

  Lees meer