Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2016.

Bericht

Welkom op de website van kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. K.V. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt. De kaatsvereniging organiseert diverse leden-, federatie- en KNKB-wedstrijden in alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van april tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • Rabo Ledensponsoring

  rabobank-logo

  De Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland houdt in december 2014 de actie Rabo Ledensponsoring. Leden van de Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kunnen dan per lid 5 euro weggeven aan een vereniging, stichting of instelling naar keuze.

  Lees meer
 • Geen najaarsvergadering 2016

  afgelast

  We hebben besloten dit jaar geen najaarsvergadering te organiseren. De eerstvolgende ledenvergadering vindt begin maart 2017 plaats.

  Lees meer
 • Inleveren kleding zaterdag 24 sept

  kledingbericht

  Nu het seizoen teneinde is willen we jullie erop attenderen dat de kleding die jullie uitgeleend is, weer moet worden ingeleverd!!

  Lees meer
 • Laas van Straten supporter van het jaar

  Van Straten

  Op de Lytse PC in Mantgum wordt ieder jaar de trouwe supporter van het jaar voor het voetlicht gehaald. Deze keer was dat Laas van Straten uit Bolsward.

  Lees meer
 • Afsluiting kaatsseizoen 11 september AFGELAST

  DSC_3588

  Voor zondag 11 september is de slotdag afgelast.

  Lees meer
 • Einduitslag competitiekaatsen jeugd 2016

  DSCN1283 comp klein

  Ook in 2016 is de jeugd weer volop bezig geweest met het competitiekaatsen. Net als vorig jaar was het competitiekaatsen op maandag en duurde een halfuur. De wisselbekers en de herinneringsmedailles werden op zondag 4 september uitgereikt na het Kind-Ouderkaatsen.

  Lees meer
 • Kind-Ouderpartij groot succes

  DSCN1295 alle winnaars kleiner

  Zondag 4 september werd de traditionele Kind-Ouderpartij gehouden. Het was een fantastisch gezicht om jong en oud samen in actie te zien op ’t Oordje’ Een prachtige kaatsmiddag als afsluiting van het seizoen.

  Lees meer
 • Klaas Kingma-aanmoedigingsprijs voor Emma Lok

  DSCN1294 klein

  Emma Lok is voor een jaar in het bezit gekomen van de Klaas Kingma-aanmoedigingsprijs. Ze is het sportieve voorbeeld op de kaatsvelden.

  Lees meer
 • Woensdag laatste competitie-avond 2016

  Kaatsvereniging embleem

  Woensdag 7 september is de laatste competitie-avond van het kaatsseizoen 2016. Een ieder die heeft deelgenomen aan de competitie voor de senioren wordt uitgenodigd om nog een keer deel te nemen aan de competitie of om langs te komen op deze gezellige afsluiting.

  Lees meer
 • Kledingwinkel open

  kledingbericht

  Zo tegen het einde van het kaatsseizoen hebben we de die seizoen achtergelaten kleding netjes op een tafeltje neergelegd. Ieder die zijn eigendom herkent kan zijn/haar kledingstuk GRATIS afhalen. Dat kan bijv. donderdag 1 september tussen 18.30 – 19.45 uur of zondag 4 september vanaf 13.00 uur tot ca. 17.00 uur.

  Lees meer