Belangrijke mededeling

Het clubblad is ook digitaal te raadplegen. Hierin vindt u informatie over het kaatsseizoen 2018.

Bericht

Welkom op de website van kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. K.V. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt. De kaatsvereniging organiseert diverse leden-, federatie- en KNKB-wedstrijden in alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van april tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.

 • Poiesz sponsormuntenactie 2018

  Vrijdagavond 20 april werden de cheques uitgereikt van de sponsormuntenactie van Poiesz. Voor onze vereniging zat er € 1.079,- in het vat!

  Lees meer
 • Weer een geslaagde spelletjesmiddag!

  Vrijdag 20 april was het weer zover. De spelletjesmiddag op het kaatsveld “Het Oordje”. Dit voor de afsluiting van het schoolkaatsproject die de kinderen van de groepen 3 en 4 op hun school kregen.

  Lees meer
 • Noa Elzinga wint Wallball jeugdtoernooi

  Het Wallball seizoen startte op woensdag 11 april met een jeugdtoernooi. Noa Elzinga, als ervaren wallballspeelster, bleek oppermachtig en won al haar rondes.

  Lees meer
 • Trainings/ kaatsweekend Jeugd KV Bolsward

  EXTRA KANS VOOR DE OPGAAF!!! Ter herinnering hebben we nog een mailtje gestuurd ivm de opgave voor het trainings/ kaatsweekend. Opgave kan nog tot en met aanstaande dinsdagavond 19.00 uur!! Doe ook mee en geef je op!!! Trainings/ kaatsweekend voor de jeugdleden van KV Bolsward Zaterdag 28 & Zondag 29 april 2018 Zaterdag is de […]

  Lees meer
 • Wallball wedstrijden

  Doe ook mee met Wallball. Bekijk hier de agenda.

  Lees meer
 • Uitslag wintertraining senioren

  Deelnemers wintertraining senioren kijken met vertrouwen uit naar het veldseizoen. Cor Knol gaat er met de bruine bonen vandoor. Ook dit jaar is weer een wintertraining voor senioren georganiseerd. Op 8 zondagen in de periode van 4 februari tot en met 25 maart kon van 10.00 tot 12.00 uur in sporthal “De Middelzee” worden getraind. […]

  Lees meer
 • Uitslag Spekjespartij 4 maart 2018

  Op zondag 4 maart werd een spannende spekjespartij verkaatst met Kv Exmorra en KV Sparta Burgwerd!

  Lees meer
 • Zaterdag 3 maart KVB in Poiesz

  Zaterdag 3 maart waren de jeugdleden van KV Bolsward de hele dag in actie in de Poiesz supermarkt te Bolsward.

  Lees meer
 • Stem met sponsoractie op KVB en win!

  Komende week is het de week van kaatsvereniging Bolsward in de Poiesz-vestiging in Bolsward. Op zaterdag 3 maart zijn wij de hele dag vertegenwoordigd.

  Lees meer
 • Jaarvergadering vrijdag 9 maart 2018

  Het bestuur van de ‘Kaatsvereniging Bolsward’ nodigt u uit tot het bijwonen van de Jaarvergadering op vrijdag 9 maart 2018. Ook de ouders van de jeugdleden zijn van harte welkom.

  Lees meer