Belangrijke mededeling

Doe mee met 't Diekje-partij! Bekijk het programma en geef je tijdig op.

Programma

Welkom op de website van de kaatsvereniging “Bolsward”, opgericht 20 juli 1885. De k.v. “Bolsward” is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB. Het kaatsen vindt heden ten dage plaats op kaatsveld “Het Oordje” aan de Landbuurt.

De kaatsvereniging organiseert er diverse ledenwedstrijden Federatie- en KNKB-wedstrijden in (bijna) alle categorieën. Daarnaast vinden er wekelijks trainingen en competitiekaatsen plaats voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van mei tot en met september. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen e.d. van de kaatsvereniging “Bolsward”.


Compilatie Sudwest Fryslân partij:

(gemaakt door Ton Visser, TVBolsward.nl)

 • Kaatsen afgelast

  nat-veld-300x201

  Het kaatsen, zowel competitie als training is vanavond afgelast. (maandag 18 augustus)

  Lees meer
 • EXTRA algemene ledenvergadering

  vergadering 2014

  Op dinsdag 30 september 2014 zijn er in de kantine twee extra algemene ledenvergaderingen. Ieder meerderjarig lid krijgt nog persoonlijk een uitnodiging voor deze extra algemene ledenvergaderingen. De stukken komen binnenkort op deze website te staan.

  Lees meer
 • Winst in Bolsward voor Broersma, Bos en Visser

  prijswinnaars eerste klasse 2014

  Feiko Broersma, Sip Jaap Bos en Jelte Visser wisten in een meer spannende dan goede finale met alles aan de hang te winnen van partuur Peter van Zuiden, Hendrik Bouwhuis en Rick Poortstra bij de eerste klasse vrije formatie in Bolsward.

  Lees meer